veleprodaja  login

Partneri

 

SBAPro
(Sanitary Bath Accessories Professional) predstavlja liniju kvalitetnih proizvoda namenjenih opremanju modernih kupatila. Izazov kreiranja proizvoda koji nisu samo osnovna potreba, već predstavljaju izvor zadovoljstva i uživanja u svakodnevnom koriš?enju, ogleda se u svakom pojedinačnom proizvodu. SBAPro koristi blagodeti savremenih tehnologija i modernog dizajna kako bi svako kupatilo postalo funkcionalnije, udobnije i lepše.

Posebno izdvajamo SBAPro tuš kabine koje su izra?ene su od sigurnosnog stakla i aluminijskih profila prema najvišim standardima kvaliteta. Sigurnosna stakla, debljine 6 ili 8 mm,  zaštićena su nano tehnologijom sa oznakom Clear Glass koja sprečava nakupljanje kamenca i prljavštine. Aluminijumski profili su anodizirani ili hromirani (mat ili sjajna varijanta). Sve SBAPro tuš kabine imaju magnetnu traku u silikonskoj gumi koja garantuje besprekorno zatvaranje.

Jedinstvenu ponudu na našem tržištu predstavljaju i SBAPro Brinox creva sa petogodišnjom garancijom koja dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

O kompaniji
O nama
Usluge
Društvena odgovornost
Sertifikati
Partneri
Servisna mreža
Kontakt
Brendovi
Newsletter
Prijavite se kako biste bili u toku sa informacijama o proizvodnom programu
Da, želim da primam informacije sa sajta
Molimo Vas unesite e-mail adresu
Proizvodi
Jednoručne slavine
Sanitarna keramika
Ogledala
Kupatilska galanterija
Oprema za kupatila
Tuš kabine
Slavine potisne i hladna voda
Fiting, oprema i rezervni delovi
Kupatilski nameštaj
Kompanija
O nama
Usluge
Društvena odgovornost
Sertifikati
Partneri
Servisna mreža
Kontakt
Dodajte nas na
 
  © Copyright 2012 Minotti: All Rights Reserved